KOCAELİ / KARTEPE - Arslanbey İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

Önce bütün öğrencilerimize deprem ile ilgili bilgilendirici bir video izletildi. Daha sonra okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

Öğretmenlerimiz tarafından sınıf yoklamasının alınması ile tamamlanan tatbikatımız tüm seviyelerde başarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

OKULUMUZDA ÖNEM PROJESİ KAPSAMINDA 'BANA BİR MASAL ANLAT' ETKİNLİĞİ YAPILDI

Şbt

Okulumuz sınıf duvarlarının mevcut boya durumunun eskimiş olması sebebiyle sınıflarımız 2023/2024 eğitim öğretim yılı ara yıl tatilinde tekrar boyanarak daha güzel ve sağlıklı bir görüntüye kavuştu. Emeği geçen okul idaresi ve çalışanlara teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA ÖNEM PROJESİNİN 'KÜLTÜRÜM ÖNEMLİ'  ADLI FAALİYETİ YAPILDI

Okulumuz Gayret Gemi Müzesine Gezi Düzenledi

OKULUMUZDA ÖNEM PROJESİNİN 'SEVEREK YAPIYORUM'  ADLI FAALİYETİ YAPILDI

OKULUMUZDA ÖNEM PROJESİNİN 'GÖR-DÜŞÜN-HAYAL-ET'  ADLI FAALİYETİ YAPILDI

Ara

Önem Projesi kapsamında  Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi Spor Salonunda yapılan ilçe etkinlik programına öğrencilerimiz katıldı.Dinletiyle başlayan programda sırasıyla ebru çalışması,yüz boyama etkinliği,taş boyama etkinliği yapıldı.İkram ile program sona erdi.Öğrencilerimiz etkinliğe katıldıkları için çok mutlu oldular.

OKULUMUZDA ÖNEM PROJESİNİN 'DOĞA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'  ADLI FAALİYETİ YAPILDI

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı